Suomeksi   |   Eesti   |   In English

blank

Allergiatestaus

Vetlabin allergiatestauksen tuotevalikoima ja testin valmistaja ovat vaihtuneet 1. syyskuuta 2014. Uudet testit ja testien hinnat uusimmasta hinnastosta.


Huomioitavaa on, että näytteitä säilytetään jatkossa mahdollisia jatkopyyntöjä varten vain 6 päivän ajan seulontatestin tuloksen valmistumisesta. Pyynnöstä voimme säilyttää näytteitä pidempään. Uuden allergialähetteen voi ladata tästä.Siedätyshoidot

1.9.2014 alkaen uudet aloitushoidot tulevat ALK:lta. Siedätyshoidon nimi on Artuvetrin® Therapy. Siedätyshoitojen toimitus nopeutuu valmistajan vaihduttua.

Parhaillaan Heskan siedätyshoitoa saaville potilaille voidaan tilata myös jatkossa Heskan siedätyshoito. Halutessanne vaihtaa jo siedätyksessä olevia potilaita Artuvetriniin, vaihtoon tarvitaan vain 5 annosta ylläpitoannoksen saavuttamiseksi.
Artuvetrin aloituspakkaus kestää 9 kuukautta, jatkosiedätykset 10 kuukautta.

Siedätyshoito voi sisältää joko 1-4 (Artuvetrin® Therapy) tai 5-8 (Artuvetrin® Forte Therapy) allergeenia eläinlääkärin harkinnan
mukaisesti. Tarkista ajanmukaiset Artuvetrin® Therapy -siedätyshoidon tukkuhinnat Oriolasta. Artuvetrin -hoidon insertti on ladattavissa tästä.

ALKn Artuvetrin® Therapy –siedätyshoito vaatii FIMEAn erityisluvan. Lupa on eläinlääkäri- tai klinikkakohtainen ja se on voimassa vuoden kerrallaan. Lataa siedätyshoidon erityislupakaavake tästä. Erityislupakaavake toimitetaan postissa :

Oriola Finland Oy, Erityisluvat
PL 8,
02101 ESPOO

tai sähköpostilla erityislupahakemukset@oriola.fi

Oriola Finland Oy toimii Artuvetrin-siedätyshoitojen tilausten vastaanottajana, toimittajana ja laskuttajana.


Siedätyshoidon tilauskaavake on ladattavissa tästä.

Oriola hoitaa Artuvetrin -tilausten vastaanoton, toimituksen ja laskutuksen. Sitova Artuvetrin -tilaus (liitteenä) lähetetään täydellisesti täytettynä Oriolaan:

Oriola Oy, Erityisluvat, PL 8, 02101 ESPOO
tai sähköpostilla
erityislupahakemukset@oriola.fi

Tilauksessa kannattaa mainita, lähettääkö Oriola hoidon muun Oriolan tilauksen yhteydessä vai erillisenä toimituksena (toimitusmaksu).


Artuvetrin on ainut eläimille tarkoitettu siedätyshoito, joka on lisensoitu EU:ssa (Alankomaat). EU-direktiivin (kaskadisääntö) mukaan eläinlääkärin tulisi suosia lisensoitua valmistetta.

blank
blankblank

IDEXX Laboratories Oy Vetlab  -  Peltokatu 16 C - 33100 TAMPERE  - puh: 010 387 4455  -  fax: (03) 2533 609  - vetlab(at)vetlab.fi
© 2014 Vetlab is an IDEXX Laboratories, Inc. company. All rights reserved. - Trival Oy  |  Terms of Use  |  Privacy Policy

blank